вівторок, 8 червня 2010 р.

Проект спротиву мєнтовському безпрєдєлу ACAB.IN.UA

Сабдж. Чому ACAB - це аббревіатура англійської фрази "All Cops Are Bastards" :). Витяг звідти:
Що це за проект?
Цей правозахисний проект покликаний допомогти людям, які стикаються з неправомірними діями міліції та інших силових структур, а також ознайомити громадян з їх правами. Однією з цілей проекту є також висвітлення для широкого загалу порушень прав людини та інших незаконних дій правоохоронних органів.
“Правоохоронні органи України” на цей час є лише жалюгідною пародією на те, чим вони повинні бути в дійсності. Якщо юридично всі люди рівні перед законом, то маютьі бути такими і фактично. В правоохоронних органах не повинно бути корупції на кшталт “кругової поруки”, “кришування”, хабарництва і т.п.. Ми маємо право вимагати цього і це право повинне бути реалізоване.
Проект утримується на власні кошти колективом ентузіастів. Нам небайдужа наша з вами доля і ми не хочемо зазнавати тиску і репресій з боку силових структур за наші намагання висвітлити існуючу суть речей, тому просимо всіх небайдужих людей допомагати нашому правозахисному проекту і бути уважними до проблем, які ми висвітлюємо.
З вірою у перемогу справедливості, Адміністрація.
Не забути поміж іншими цікавими статтями/порадами звернути увагу також і на статтю “Протидія оперативній розробці. Основи параної”: Нотатки з тренінгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар