вівторок, 1 лютого 2011 р.

Цікава фраза з однієї з гілок чеченського форуму (моджахедів та співчуваючих їм)

Ось гілка "Герои Кавказского Джихада (Амиры, Муджахеды, Шахиды)" форуму. А ось фраза (це на 328-й сторінці цієї гілки), над котрою я задумався: "Передают со слов Мирдаса аль-Аслами, да будет доволен им Аллах, что пророк, да благословит его Аллах и приветствует, сказал:
«Праведные будут уходить один за одним, а останутся [на земле люди, столь же бесполезные], как и отходы от ячменя или фиников, которым Аллах не станет придавать никакого значения». («САХИХ» АЛЬ-БУХАРИ)"
І скажу чому задумався. А тому, що покійний Василь Кук, останній Головнокомандуючий УПА, якось був сказав практично те саме. Щось на зразок "всі наші герої та сильні духом за багато десятків років були совітами вимордувані та вивезені на Сибір. Після них залишилися лише  фактично убогі духом, колаборанти та зрадники. Тому єдина надія відродження України - на підростаюче покоління".
І взагалі, в плані пам'яті та віддавання почесті своїм Героям, котрі поклали життя за свободу своєї батьківщини, у чеченців потрібно "вчитися, вчитися і ще раз вчитися" /(С) Воха Крупський/. Тому вельми корисним виглядав би ресурс, подібний оцьому чеченському, на якому можна було би викладати інформацію про нині забутих Героїв, котрі віддали життя за Україну (на відміну від лідарасів-хєроїв типу литвинів та звягільських з прошкуратовими). Чи, можливо, вже такий десь є?

Немає коментарів:

Дописати коментар