пʼятницю, 30 липня 2010 р.

Досить інформативний ЖЖ про розвідку (зокрема українську)

Сабдж. Випадково знайшов. Ось як власник цього ЖЖ сам його позиціонує:
Ви читаєте журнал "Розвідка України", який не має жодного відношення до Служби зовнішньої розвідки України (СЗРУ), окрім того, що містить інформацію та посилання на публікації про діяльність розвідувальних органів України та їх офіційних представників.
Втім як і СЗРУ не є повноцінною спеціальною службою, окрім того що носить таку назву та є лише обов’язковим атрибутом державної влади, яким вона (державна влада) так і не навчилась користуватися за всі роки незалежності України.
Будь-які дані та відомості вміщені на цій сторінці не є офіційними даними щодо СЗРУ та є лише суб’єктивним поглядом на розвиток та діяльність спецслужби. Будь-яка розміщена в блозі інформація щодо розвідувальних органів та їх діяльності отримана виключно з відкритих джерел та не містить відомостей, доступ до яких обмежений державою згідно законів України.
Блог "Розвідка України" розміщує матеріали щодо використання спеціальних розвідувальних методів та технологій у повсякденному житті, комерційній діяльності, політичній боротьбі, а також матеріали щодо інформаційних воєн, конкурентної розвідки та методик моделювання інформаційного простору.

Немає коментарів:

Дописати коментар