четвер, 16 березня 2017 р.

Невеселі думки, викликані прочитанням інформації про МКПС

Колись давно, коли ще заробляв непогані гроші і міг собі дозволити регулярно ходити в стрілецький тир, вельми сподобались мені змагальні дисципліни в рамках МКПС. Аж до того, що прошов вступний семінар і дуже хотів продовжувати займатися практичною стрільбою. Але з причин суб'єктивного характеру розізлився на Українську федерацію МКПС (конкретно на тодішнього її Голову) і послав все нах.
Зараз, після 6 років, думаю, що тоді був не такий вже й неправий (після геть незрозумілих ігнорів різко висловився, що Українська МКПС - це не що інше, як ширма, приватизована кількома "наближеними до тєла"людьми, котрим абсолютно пох на інтереси рядових членів). А взявши кілька уроків в стрілецькому клубі Lex впевнився, що й професійний рівень інструкторів МКПСа (котрий в Ibis) та приватного Lex'a досить сильно відрізняється на користь останнього.

З того часу рівень матеріального достатку в чесних людей (не лише в мене) сильно впав, вартість хобі (от хоча б навіть набоїв) - сильно зросла, і в результаті стрілецька справа переважній більшості її симпатиків стала тупо не по кишені :(
І для мене врешті-решт питання втратило актуальність: чи МКПС на Кардачах, чи Lex на Дружби Народів мені вже все-одно. Тобто, іншими словами, вибір Volvo or Mercedes переді мною вже не стоїть :)

"Придется переквалифицироваться в управдомы" /(C)/ :)

Немає коментарів:

Дописати коментар