четвер, 22 квітня 2010 р.

Як боротись з собачками

Взято звідси.
----

Даний матеріал є надзвичайно важливим для будь-якої людини. Буває так, що людина може зіткнутися зі скаженою собакою на вулиці, і тоді її життя може обірватися щосекунди.

Тому метою даного матеріалу є допомогти читачам захиститися від небезпечних тварин на вулиці. У світі існує багато хімічних засобів, створених для самозахисту від собаки (які також можна вживати і проти людини). Але зазвичай їх важко знайти, і коштують вони не дешево. Тому деякі препарати можна виготовити самому.

Треба роздобути пакет чорного перцю та пачку махорки (чим гіршої – тим краще). Все це добряче розтерти, змішати в пропорції 1:1, і у випадку екстреної ситуації висипати у морду собаці. Ефект 100%. Те ж саме відноситься і до людини. Також можна додати меншу порцію червоного перцю.

Але таку субстанцію важко носити у кишені або іншому контейнері, адже препарат дуже розсипчастий. А якщо ще тими руками потерти очі – мало не покажеться! Тому є простійший спосіб:

Потрібно роздобути дитячу “хлопушку”, обережно розкупорити один кінець і висипати все “конфеті”. На його місце засипати препарат і так само закупорити. Перед вживанням дістати з кишені, спрямувати в очі супротивнику і потягнути за мотузочок. Для більшого ефекту до даного порошку можна замішати металевої стружки. По-перше, стружка буде виконувати роль рушійної сили, що розкупорює жерло “хлопушки”. По-друге, якщо перець ще можна вимити з очей, то металева стружка там засяде надійно і надовго :)

Та все ж краще не попадатися з цим хитрим пристроєм на очі міліціонеру: якщо він спробує розкупорити твій “пістолет”, тобі прийдеться довго пояснювати йому, для чого ти зробив із ним такі дивні модифікації :).

Як уже було написано, зброю можна використовувати проти людини. Ефект той самий: шок, тимчасова втрата орієнтації та сильне сльозоточіння.

Партизанові корисно носити в наплечниках також пляшку з 3% розчином борного спирту. Якщо тебе переслідує собака в умовах лісу, просто розбризкай за собою трішки спирту і змасти підошви свого взуття. Це відіб’є у тварини будь-яке бажання далі переслідувати тебе.

Немає коментарів:

Дописати коментар