неділю, 23 березня 2014 р.

Якщо хтось може допомогти - будемо вельми вдячні

Шановні друзі.

Враховуючи постійну небезпеку військової інтервенції зі сторони Росії та фактично повністю знищені Збройні Сили України, ми з однодумцями створили вишкільний табір (щось на зразок підстаршинських шкіл УПА). В ньому вже майже протягом місяця проводяться лекційні та польові заняття, на яких курсанти вивчають матеріальну частину АК-подібної зброї, основи індивідуального бойового мистецтва, топографії, радіосправи, матеріально-технічне забезпечення та тактику дій розвідувально-диверсійних груп. На превеликий жаль більшість цих занять проходять неефективно, оскільки відсутнє відповідне матеріальне забезпечення. Так в наявності є лише один мисливський карабін на основі АКМС, два ММГ (макети масогабаритні) автомата АКС-74 та одна навчальна граната Ф-1. Це все, що ми змогли купити за власні кошти. Багато що доводиться вивчати лише в теорії...
Тим не менше у нас вже сформовано ядро активістів (20 осіб), серед котрих є офіцери запасу, колишні контрактники миротворчих батальонів, резервісти ЗСУ різних військових спеціальностей. До окремих теоретичних та практичних занять також залучаються інші військові спеціалісти - їхні колишні колеги та друзі. Всі вони зареєстровані в складі батальйону територіальної оборони, котрий формується Міністерством Оборони України. Проте нині Збройні Сили не спроможні виділити навіть взуття на особовий склад батальйону, не говорячи вже про забезпечення навчальними засобами. І відповідно до ситуації, що склалася, часу для злагодження підрозділів у нас не буде. Розуміючи це, ми всі свої заняття проводимо самостійно.
Виходячи з даних умов із великою вдячністю ми приймемо будь-яку допомогу військовим обладнанням, одягом, взуттям, амуніцією, ММГ, іншими корисними у військовому господарстві предметами та грошима. Хто може та має чим допомогти - звертайтеся, будь-ласка, на e-mail dima.tobba4neg@gmail.com.
Наразі є потреба у портативних UHF/VHF радіостанціях
 (10 штук) з потужністю передавача не менше 5W для забезпечення зв'язку між бійцями, зарядні пристрої та запасні акумулятори/батареї до них. Потрібні також портативні GPS-навігатори (класу Garmin GPSMAP 62s) - не менше 2-х одиниць. Це все потрібно терміново, і ми не маємо шансів їх придбати через обмеженість особистих ресурсів :( 
У випадку, якщо ситуація в Україні вирішиться мирним шляхом, все отримане обладнання та спорядження буде використовуватися для занять з військово-патріотичного виховання дітей та молоді, яке ми проводили і до цього.
З нами можна зв'язатися по тел. +38(067)3705224, або по вищезгаданому e-mail.

Слава Україні!
Слава її Героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар