понеділок, 23 серпня 2010 р.

Довго думав і таки вирішив опублікувати своє вітання з днем незалежності

Сабдж. Серце обливається кров'ю від кричущого відчуття несправедливості у мільйонів людей мого Народу. Ще раз відчув, що християнин (в загальноприйнятому нинішньому "толерастичному" значенні цього слова) з мене таки, мабуть, поганий. Бо не вважаю, що "всяка влада від Бога". А ще не можу полюбити ворога і "підставити йому ліву щоку" /(С)/. Натомість (страшно сказати!) прагну вбити його у відповідь (язичеське "око за око..", ага!) за вбивство моїх братів-співвітчизників. Отже, ось моє відношення до розпіареного бляелітою відзначення 19-тої річниці т. зв. "Дня Незалежності України":
Святкова ікебана з високо- (і не дуже) поставленої сволоти з Банкової та Грушевського на ліхтарях безумовно прикрасила би столичний Майдан Незалежності і дала би шанс "насєлєнію" стати нарешті Народом та зажити нормальним життям в своїй Мамі-Україні.
Але насєлєніє (так-так, в переважній більшості саме насєлєніє, виховане на потреблядстві та мантрах "ліш би нєбила вайни") перебуває в летаргічному сні. Я особисто переконаний - навіть якби кремлядські карли дали зараз наказ порозривати могили наших предків і трахнути в скелет піддати нарузі тіла покійних (що, образно кажучи, вже відбувається разом із переписуванням історії кінченими табачниками-солдатенками-іншими_покидьками), впевнений, що значна частина зхохляченого (проте вельми толерантного!) насєлєнія найнялася би за 30 срібняків це зробити, а інша - даний факт мовчки би проковтнула. "Комфорт потребляді" для насєлєнія моєї Країни виявився набагато ціннішим за всякі там фантоми типу совісті, честі та гідності.
Бридко. Просто бридко. І мені однозначно не по дорозі з цим насєлєнієм.
By the way, окрему вдячність та вітання адресую "гаспадам афіцерам" із "армії", "флоту" та "силових" структур, котрі тупо позабивали свої "штуцера" на присягу вірності Народу України (бо його нема?) і давно стали холуями у кремлівських карлів і різного роду гопів, "отреб'я", жулья, вбивць, алкашів, наркоманів та злодюг різноманітного гатунку. Котрі давно (і на жаль небезпідставно!) розглядають той "народ України" виключно як збіговисько лохів та тєрпіл.
Отож, з днем незалежності вас, тєрпіли, від власної совісті, честі та гідності (за винятком двох тижнів холодної осені 2004-го)!

Немає коментарів:

Дописати коментар